Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 57.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

18 oktober 2016

De CMHF zoekt een onafhankelijk voorzitter

Voor het Centraal Bestuur van de CMHF en daaruit voortvloeiende activiteiten zoekt de CMHF een integere professionele bestuursvoorzitter met visie op het strategisch beleid en de toekomst van de Centrale. Meer weten .......................  Lees verder


18 oktober 2016

Acties Brandweerpersoneel drie weken opgeschort

De gezamenlijke bonden (FNV Overheid, CNV Overheid, CMHF en VBV) hebben de actiecomités opgeroepen de acties bij de Brandweer op te schorten. Dit in verband met het hervatten van de onderhandelingen en het boeken van de eerste resultaten op 7 oktober jl. De overgrote meerderheid van de achterban ....................  Lees verder


Blogposts

6 september 2016

Je voelt je jong maar fysiek wordt het minder

De Tweede Kamer verkiezingen van 2017 staan voor de deur en het wordt weer tijd dat de politieke partijen de kiezers gaan paaien met mooie beloften. De eerste partij die naar buiten kwam met het verkiezingsprogramma was 50 PLUS. Een ‘one issue’ partij met een potentieel grote achterban, daar immers bijna de helft van de Nederlandse bevolking minstens 50 jaar oud is.Lees verder


1 juli 2016

We moeten met elkaar in gesprek

Woensdag was ik op een boekpresentatie georganiseerd door o.a. de Stichting Beroepseer, waar we een samenwerkingsrelatie mee hebben, ter lancering van een essay getiteld Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag. Allemaal intelligente mensen, waaronder Bas Heijne, die allemaal behartigingswaardige dingen zegden over het onderwerp ambtenaar en hoe hij zijn werk kan/moet doen. Toch bekruipt me na afloop van een dergelijke bijeenkomst altijd het gevoel voor wie het doen. Ik zal hier ter plekke zelfs opbiechten dat Lees verder


Beroeps­verenigingen

Vind uw beroepsvereniging

Mededeling

donderdag 27 oktober a.s. Professionals in Debat bij Dudok in Den Haag. Komt u ook?

Dekkingsgraad

Nieuwe cijfers en tabellen per 30 september 2016

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Bekijk de laatste nieuwsbrief
Deel deze pagina: