Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 62.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

Hoe word ik lid van de CMHF?

Via uw lidmaatschap van een de aangesloten verenigingen bent u automatisch lid van de CMHF.

Hoe hoog is de contributie voor het lidmaatschap van de CMHF?

De CMHF is een koepel van (beroeps-)verenigingen. De verenigingen zijn lid van de CMHF waardoor de aangesloten leden van die verenigingen automatisch ook lid zijn van de CMHF.

De verenigingen bepalen en innen de contributie van hun leden.

Wilt u informatie over de contributie dan kunt u (of u laat dit door ons doen) informeren bij de vereniging die u 'past'.

I er geen vereniging waarbij u past, dan is er ook de mogelijkheid tot een rechtstreekse aansluiting bij de CMHF. De contributie voor 2018 voor actieve leden bedraagt € 110,-- per jaar, voor post-actieve leden is dit de helft € 55,--.

Kan ik via de CMHF korting krijgen op mijn ziektekosten- en overige verzekeringen?

Ja, dat kan! De CMHF sluit elk jaar een collectieve ziektekostenverzekering af met OHRA. Daarmee kunt u profiteren van verschillende premiekortingen en een hogere pakketkorting naarmate u meer verzekeringen bij OHRA afsluit. Op de speciale internetpagina voor uw vereniging vindt u specifieke informatie over deze collectieve regeling voor de ziektekosten- en overige verzekeringen alsmede over het overstappen.

Wanneer zijn de ledenvergaderingen van de CMHF?

De ledenvergaderingen worden in principe twee keer per jaar gehouden. Kijk voor de juiste data bij het onderdeel Agenda op deze website.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Indien u lid bent van een van de CMHF-verenigingen dient u uw lidmaatschap bij uw vereniging op te zeggen. Bent u individueel lid van de CMHF dan dient u voor 1 januari van enig jaar op te zeggen; opzegging gaat dan in op 1 januari van het opvolgende jaar. Opzegging kan per mail: centrale@cmhf.nl

Deel deze pagina: