Onafhankelijke koepel van 43 beroepsverenigingen uit acht sectoren met circa 57.000 leden.
Aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals.

19 oktober 2017

Resultaten belevingsonderzoek brandweer bekend

Hoe ervaren de brandweermannen en -vrouwen in Nederland hun brandweerwerk en hoe tevreden zijn zij hierover? Hier is de afgelopen maanden onderzoek naar gedaan en de resultaten zijn bekend. Op 18 oktober jl.hebben alle veiligheidsregio’s de resultaten van hun eigen regio ontvangen, de regionale belevingsbeelden, én de landelijke rapportage. Nu is de fase aangebroken om de resultaten van het onderzoek van context te voorzien.  Lees verder


18 oktober 2017

Wie wordt de nieuwe Professional van het Jaar 2017?

De Vakcentrale voor Professionals (VCP) kiest op 23 november de Professional van het Jaar. Wellicht wordt dat iemand uit onze eigen organisatie! De meer dan vijftig organisaties die bij de VCP zijn aangesloten worden opgeroepen binnen hun achterban op zoek te gaan naar mogelijke kandidaten voor de Professional van het Jaar. Het voordragen van kandidaten kan tot 1 november via info@vcp.nl.  Lees verder


Blogposts

12 oktober 2017

Akkoord? Akkoord!

Het was de week van de akkoorden. Niet alleen slaagden de vier politieke partijen VVD, CDA, D66 en CU erin, om overeenstemming te krijgen over het regeerakkoord 2017-2021, ook op de diverse tafels waar de CMHF onderhandelt over arbeidsvoorwaarden, werd resultaat geboekt. Lees verder


6 september 2017

Ludieke actie, serieuze ondertoon

Werkgevers en werknemers kregen van de informateur nogmaals de tijd om tot afspraken over de arbeidsmarkt te komen, maar dat lukte helaas niet.Lees verder


Beroeps­verenigingen

Vind uw beroepsvereniging

Mededeling

Uitnodiging tot het bijwonen van de CMHF/Sector Rijk Kaderledenmiddag: *** Beroepsstandaarden, vakmanschap en kwaliteit van werk *** Deze middag is niet alleen bedoeld voor de CMHF-Sector Rijk-Kaderleden, maar ook voor alle overige leden en ook voor niet-leden van de CMHF. We zien u graag 26 oktober in Den Haag om met u in gesprek te gaan. Kijkt u svp even op de agendapagina voor het programma en hoe u zich kunt aanmelden. U kunt ook even bellen met het CMHF-secretariaat; telefoonnummer 070-3499 664.

Dekkingsgraad

Klik op het grafiekje voor het uitgebreide artikel met nog meer grafieken over de dekkingsgraad van de diverse pensioenfondsen - laatst bijgewerkt medio oktober 2017

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Bekijk de laatste nieuwsbrief
Deel deze pagina: